maanantai 9. kesäkuuta 2014

Back in business!

Blogi on elänyt hiljaiseloa viime syksystä asti. Viimeiset opiskelukuukaudet ja työssäkäynti ottivat veronsa eikä aikaa tai energiaa jäänyt talven tai kevään kuukausina oikein muuhun toimintaan. Mutta josko nyt taas uudemmalla innolla! Päivitysten puuttumisen eräs syy oli myös se, että en ollut tyytyväinen aiempaan ulkoasuun, mutta aikaa sen muuttamiseksi ei yksinkertaiseksi ollut. Blogin ulkoasu on nyt päivitetty simppelimmäksi, palstaa levennetty ja päivittämättömät sivut tuolta palkista on poistettu. Jatkossa panostettakoon enemmän siis suurempiin kuviin, ehkä päivittäminen on näin vähän helpompaa.



Koko jengi voi oikein hyvin. Sohvi täytti huhtikuussa jo kokonaiset yhdeksän vuotta, mutta vointi on ihan hyvä ja kesän lämpö varsinkin on vanhan rouvan mieleen. Tiuhti on entisensä, vilkas, iloinen ja vähän turhankin riehakas, kuten tähänkin mennessä. Alkuvuosi 2014 toi meille hyviä uutisia, kun Tiuhtin lonkkakuvauslausunto saapui Kennelliitosta ja tulos oli huomattavasti odotettua parempi: D / C. Normaalit koivethan ne eivät vieläkään ole, mutta niin kauan kun eivät sen suuremmin vaivaa, olemme iloisia.

Kissapojatkin täyttivät kokonaiset kaksi vuotta toukokuun lopussa. Heidänkään elämässä ei sen suurempia muutoksia ole tapahtunut, Laban nauttii valjaissa ulkoilusta näin kesän myötä ja Unto-arkajalka seurailee tätä turvallisesti ikkunasta käsin. Kovasti he ovat miehistyneet, mutta vielä silti tuollaisia nuorukaisen näköisiä. Heistä on tullut otettua vähän vähemmän kuvia viime aikoina, mutta täytynee ryhdistäytyä tässä asiassa.






Kesälle on suunnitelmissa kaikenlaista pientä ja sitten myös vähän isompaa. Olemme heinäkuun puolella lähdössä vaellusreissulle Lappiin kiertämään Hetta-Pallaksen reitin. Sohvi (ja kissat luonnollisesti) jäävät kotijoukkoihin, mutta Tiuhti lähtee mukaamme. Olemme suunnitelleet ja haaveilleet reissusta jo pitkään ja nyt on vihdoin mahdollista toteuttaa se. Vielä kuitenkin riittää vähän pähkäiltävää ja varusteitakin täytyy hankkia. Ennen pidempää reissua tulee käytyä lyhyemmillä päiväretkillä. Alla oleva kuva on Vihdin Pääkslahden luontopolulta, jossa eilen lenkkeilimme. Kyseinen kuva tosin on otettu hieman aiemmin tänä keväänä.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti